Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over het Zolen Gemak:

(klik op de vraag om het antwoord te zien)

Wat is Zolen Gemak?

Het is één extra paar zolen (inclusief onderzoek en scans) voor vast maandbedrag met een looptijd van maximaal 12 maanden. Daarbij zit uiteraard de correcties en de bijhorende uitgebreide service van 6 maanden na levering van een paar zolen. Je betaald dus een laag bedrag per maand, verdeeld over 12 maanden. Eenvoudig, overzichtelijk en zonder verrassingen!

Hoe werkt Zolen Gemak?

Wanneer een klant wederom toe is aan een nieuw paar zolen, maken wij van Goessens Podologie een overeenkomst op met daarin een doorlopende incasso zodat het lage maandbedrag netjes iedere maand afgeschreven kan worden. Je hoeft nergens meer naar te kijken, alles gaat automatisch. Dat is gemakkelijk toch?
Wanneer de zolen zijn vervaardigd start de eerste afschrijving. Direct hierna start de overeenkomst periode van 12 maanden (één jaar) en het recht op de uitgebreide service. Zoals gewoonlijk!

Waarom Zolen Gemak?

Laag bedrag per maand, geen verrassingen achteraf en de zekerheid van elk jaar een nieuw paar zolen. Meer en meer verzekeraars verhogen de eigen bijdrage per paar, per jaar. En in de toekomst is het nog maar zeer de vraag of de vergoedingen überhaupt blijven bestaan.

Wie mag Zolen Gemak Aanvragen?

Iedereen van 18 jaar of ouder en woonachtig in Nederland! Maar wellicht is het voor vaste klanten sneller en duidelijker omdat ze bekend zijn met de correctiezolen van Goessens Podologie. De onbekende klant zal er minder snel voor kiezen omdat deze misschien eerst wil ervaren wat een correctiezool is alvorens direct een contract van een jaar aan te gaan.

Wanneer stopt Zolen Gemak?

– automatisch na 12 maanden na de start van de overeenkomst.
– wanneer er een achterstand is van ten minste drie maanden hebben wij het recht om de overeenkomst per direct op te zeggen. Je bent dan verplicht de openstaande bedragen alsmede de resterende termijnen te voldoen.
– wij mogen de overeenkomst per direct beëindigen indien er een faillissementsverklaring wordt uit gegeven, je onder bewind komt te staan of in de WSNP terecht komt
– een verhuizing is geen reden voor opzegging of ontbinding

Waarom zou je niet met Zolen Gemak starten?

– je hebt geen behoefte aan een extra paar zolen ieder jaar (geringe slijtage van huidige zolen)

– je bent nog geen klant en wellicht nog niet bekend met correctiezolen en de positieve werking ervan

– je bent niet in staat of niet bij machte om een verplichting of overeenkomst af te sluiten

Waarom werkt Zolen Gemak met een automatische incasso?

Heel simpel; dat is het gemak! Het gemak van automatisch afschrijven en je verder geen zorgen hoeven te maken over op tijd de betaling te doen of vergeten over te maken. Bij Zolen Gemak draait alles om gemak dus wij zorgen overal voor, gemakkelijk toch?!