Register podoloog Eijsden – Breusterstraat 14

U vindt Goessens Podologie in zowel Eijsden als in Den Bosch en de regio Veghel. Zo kunnen wij op diverse plekken in Nederland onze diensten als register podoloog aanbieden. Bent u op zoek naar steunzolen? Of wilt u geholpen worden met bewegings- en houdingsklachten die ontstaan door bijvoorbeeld voetklachten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw register podoloog in Eijsden.

Goessens register podoloog Eijsden

Goessens podologie in Eijsden is in het centrum van de stad gevestigd, in een statig pand in een straat met woonhuizen. Wij werken samen met DIT Fysiotherapie, dat gevestigd is in het DIT paramedisch centrum. Zowel volwassenen als kinderen kunnen hier terecht. U vindt Goessens podologie aan de Breusterstraat 14 in Eijsden. U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 085 747 0042 of via de mail op info@goessenspodologie.nl. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, staan we u natuurlijk graag te woord. Via onze contactpagina kunt u ons ook bereiken.

Bereikbaarheid Goessens register podoloog Eijsden

U kunt ons in Eijsden op verschillende manieren bereiken. Als u met de auto komt, vindt u voor de deur en in de straat beperkte parkeerplekken. Vanuit de omliggende plaatsen zijn wij met korte reistijden goed bereikbaar. En vanuit Maastricht centrum bent u binnen 20 minuten met de auto bij onze locatie voor de podoloog Eijsden.

Als u met het openbaar vervoer komt, vindt u de dichtstbijzijnde halte op ongeveer 7 minuten lopen vanaf de Breusterstraat 14. Fietsen kunt u aan de zijkant van het pand parkeren in de aangeboden fietsenrekken. Natuurlijk kunt u ook lopend ons pand bereiken, er loopt een voetpad voor de deur door de rest van de straat. Door hier te klikken kunt u gelijk de route vanaf uw locatie naar Goessens podologie in Eijsden berekenen.

Openingstijden

Woensdag:  09.00 – 17.00 uur
Donderdag: 09.00 – 12.00 uur

Adres

Breusterstraat 14
6245 EJ Eijsden
Nederland
Tel. 085 747 0042
Email. info@goessenspodologie.nl

Goessens podoloog Eijsden

Afspraak maken

Weten waar uw klachten vandaan komen? Heeft u het gevoel dat uw houding niet juist is? Pijn in voeten of benen tijdens het sporten?