Goessens podologie Fuengirola, Spanje

Urbanización el Colstillo, Calle Cipeses – casa nr 5

Bent u in Spanje aan de Costa del Sol op zoek naar een Nederlandse allround register podoloog? In Fuengirola (provincie Malaga) vindt u ook een Nederlands sprekende allround register podoloog voor zowel voet- als houdingsklachten. Of u nu woonachtig bent in Spanje of hier tijdelijk verblijft, wij helpen u graag.

Voetspecialist Spanje

Goessens podologie is in Nederland een bekende naam. En naast diverse locaties door het land, is er ook een locatie in Spanje waar de diensten worden aangeboden. U kunt in Fuengirola in de regio Malaga terecht als u op zoek bent naar een allround register podoloog, voetspecialist. Voetklachten kunnen namelijk leiden tot klachten aan uw enkels, knieën, heupen of zelfs lage rug.

Op onze locatie in Spanje kijken we graag waar uw klachten vandaan komen (de veroorzakers) en stellen we een persoonlijke behandeling voor. Deze kan bestaan uit bijvoorbeeld het aanmeten van hybridische (corrigerende) zooltjes (steunzolen) die speciaal voor uw vervaardigd worden. Ook kunnen oefeningen voorgesteld worden voor het verbeteren van de houding van de voet. En om klachten te verminderen. De allround register podoloog op locatie heeft vele jaren ervaring en helpt u met een persoonlijke aanpak.

Of uw behandelingen vergoed worden door uw verzekering, verschilt per klant, per land en per zorgverzekering. Het is daarom aan te raden om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om na te gaan wat uw eventueel vergoed krijgt.

Locatie Goessens podologie Fuengirola

U vindt de Nederlands sprekende specialist in de Urbanización el Colstillo in Calle Cipeses – casa nr 5. Dit is een wijk met diverse losstaande woningen.

U kunt onze locatie in Spanje makkelijk via de A7 bereiken. Vanaf de afrit bent u binnen 5 minuten bij de locatie. U kunt hier klikken als u direct de route vanaf uw locatie wilt laten berekenen.

Wilt u direct contact opnemen? Dan kunt u altijd een mailtje sturen naar bellany029@gmail.com. Ook kunt u telefonisch contact opnemen via (0034) 626 559 603. Wij zien u graag in Spanje!

Goessens podologie Fuengirola, regio Malaga in Spanje

Adres

Goessens podologie Fuengirola

Gelegen in Urbanización el Colstillo.
Calle Cipeses, casa nr 5
Fuengirola, 29640
Malaga, Spanje

Tel. (0034) 626 559 603
Email. bellany029@gmail.com