Goessens podologie Mariaheide

Pastoor van Haarenstraat 23 Mariaheide, regio Veghel

Op onze locatie in Mariaheide bieden we diverse behandelingen tegen blessures die door bijvoorbeeld een slechte houding komen. Natuurlijk is Goessens podologie ook uw adres voor steunzolen en sportzolen. We helpen zowel volwassenen als kinderen.

Goessens podologie regio Veghel

In de regio Veghel is Goessens podologie al ruim 30 jaar dé specialist voor het aanpakken van voet en houding en (sport) gerelateerde blessures. U vindt ons aan de Pastoor van Haarenstraat nummer 23 in Mariaheide. Deze plaats behoort tot de gemeente Meierijstad en ligt in de regio Veghel. Wij zijn hier gevestigd in een woonwijk, u herkent ons pand aan de signaleren aan de buitenzijde. U kunt ons bereiken, bijvoorbeeld om een afspraak te maken, met telefoonnummer 0413 30 1888. U kunt ons ook een mail sturen op info@goessenspodologie.nl of neem een kijkje op onze contactpagina.

Openingstijden

  • Op maandag tot en met vrijdag zijn onze openingstijden: 09.00 – 17.00 uur.
  • Op woensdag zijn we ook ´s avonds tussen 18.00 – 20.00 uur open.
  • Zaterdag en zondag is de praktijk gesloten

Bereikbaarheid Register podoloog Veghel

U kunt ons op verschillende manieren makkelijk bereiken. Vanuit Veghel bent u in minder dan 10 minuten met de auto in Mariaheide. Voor de deur zijn parkeerplaatsen waar gratis geparkeerd kan worden. Natuurlijk is er ook ruimte om de fiets te parkeren, mocht u fietsend komen. Met het openbaar vervoer zijn we ook goed bereikbaar. Zo brengt lijn 157 u tot de halte ´Mariaheide, Pastoor van Haarenstraat, waarna het nog een paar minuten lopen is naar onze locatie. Klik hier als u vanaf uw locatie gelijk de route wilt bepalen.

Goessens podologie beschikt over verschillende locaties. U vindt ons niet alleen in de regio Veghel, ook in  Eijsden zijn we werkzaam.

Openingstijden

Maandag:    09.00 – 17.00 uur (alleen voor telefonisch contact)
Dinsdag:      09.00 – 17.00 uur
Woensdag:  09.00 – 17.00 uur
Donderdag: 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag:        09.00 – 17.00 uur

Adres

Pastoor van Haarenstraat 23
5464 VD Mariaheide
Regio Veghel
Nederland
Tel.
Email: info@goessenspodologie.nl

Goessens Podotherapie in de regio Veghel

Afspraak maken

Weten waar uw klachten vandaan komen? Heeft u het gevoel dat uw houding niet juist is? Pijn in voeten of benen tijdens het sporten?