Goessens podologie Almere
Trekweg 51 in Almere

Op zoek naar een register podoloog in Almere? Naast de locatie in de regio Veghel en in Eijsden, vindt u Goessens podologie ook in Almere.

Als u voetklachten heeft, bent u bij Goessens podologie Almere aan het juiste adres. Want gezonde voeten zorgen ervoor dat het leven aangenamer is. Als u voet- of houdingsklachten heeft of een sporter bent met klachten, helpen we u graag verder. Onze specialisten hebben uitgebreide ervaring in het behandelen van en voorkomen van klachten aan bijvoorbeeld voeten, enkels, rug en heupen. Deze kunnen u belemmeren in het dagelijks functioneren. Met onze behandelmethoden willen we de oorzaak van de klacht achterhalen en deze verminderen of wegnemen. Natuurlijk kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar steunzolen of sportzolen.

Goessens podologie Almere

In Almere vindt u ons aan de Trekweg 51, net buiten het centrum van Almere-Stad en Almere-Buiten. Goessens podologie Almere werkt op deze locatie samen met ProActief, die samen met Basic-Fit Fitness in een pand gevestigd is. Via de hoofdingang kunt u Goessens podologie bereiken. Vanaf de Trekweg 51 herkent u het pand van ProActief en Basic-Fit Fitness aan de signalering bij de weg. In de omgeving vindt u verder sportvelden, weilanden en tegenover het pand is een manege gevestigd.

Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, kunt u ons telefonisch bereiken via telefoonnummer +31 (0)36 711 5381 of een mail sturen naar info@proactief-almere.nl. Vermeld hierbij dat het Podologie betreft. Wij staan u graag te woord.

Bereikbaarheid Goessens podologie Almere

Onze locatie in Almere ligt net buiten het centrum. Wij zijn op verschillende manieren goed bereikbaar. Zo bent u in ongeveer 10 minuten met de auto vanuit het centrum van Almere-Stad bij onze locatie. Met de auto vanuit het centrum van Almere-Buiten bent u in ongeveer 7 minuten bij het pand. Voor het pand vindt u een grote parkeerplaats om de auto te parkeren.

Als u met het openbaar vervoer wilt komen, zult u vanaf de dichtstbijzijnde halte nog ongeveer een kwartiertje moeten lopen. Voor het pand staan ook diverse fietsenrekken voor als u op de fiets komt. Langs de Trekweg loopt een apart fietspad. En ook brommers kunnen voor de deur geparkeerd worden. Wilt u vanaf uw locatie direct de route naar ons pand in Almere berekenen? Klik dan hier.

Openingstijden

Maandag: 08.00 – 22.00 uur
Dinsdag: 08.00 – 22.00 uur
Woensdag: 08.00 – 22.00 uur
Donderdag: 08.00 – 22.00 uur
Vrijdag: 08.00 – 22.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 15.00 uur
Zondag: 09.00 – 15.00 uur

Adres

Trekweg 51
1338 GA Almere
Nederland
Tel. 036 711 5381
Email. info@proactief-almere.nl

Goessens podologie Almere

Afspraak maken

Weten waar uw klachten vandaan komen? Heeft u het gevoel dat uw houding niet juist is? Pijn in voeten of benen tijdens het sporten?