Voetmassage

Geniet van een voetmassage op Chinese wijze

U kunt bij onze praktijk in Mariaheide ook terecht voor een heerlijke ontspannende voet/onderbeen massage. Uw voeten, waar u de hele dag op staat en druk op uitoefent, staan hierbij centraal. Een voetmassage is gericht op het in evenwicht brengen van het lichaam. Wij kijken hierbij niet alleen naar eventuele klachten in uw voeten of benen, maar ook naar de oorzaak ervan. Met een voetmassage wordt het zelfgenezende vermogen van uw lichaam gestimuleerd.

Chinese voetmassage

Wij verzorgen een Chinese voetmassage, deze is afwijkend aan een westerse voetmassage. De reflexpunten en meridianen op de voeten en onderbenen worden behandeld. Zo wordt het lichaam gestimuleerd om afvalstoffen af te voeren. Ook worden blokkades opgeheven. Dit zal de genezing van het lichaam bevorderen. Wij gebruiken onze handen en glijdende bewegingen om te voorkomen dat er een overbelasting op gewricht ontstaat. Daarnaast behandelen we dus niet alleen de voeten, maar ook de onderbenen.

Voor wie is een voetmassage geschikt

Een voetmassage is in principe voor iedereen geschikt. Het kan bij veel klachten een passende behandeling zijn om de klachten te verminderen. Of geheel te laten verdwijnen. Bent u zwanger? Heeft u last van spier- of gewrichtspijn? Heeft u te maken met stress of een burn-out? Of heeft u bijvoorbeeld klachten in de nek, de schouders of uw rug? Voetmassage kan helpen ontspannen en ervoor zorgen dat uw lichaam weer in balans komt.

Voordelen van Chinese voetmassage

  • Ontspannend voor het hele lichaam
  • Zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd
  • Afvalstoffen worden afgevoerd, wat een verbeterd algeheel gevoel zal geven
  • Ook worden blokkades in het lichaam opgeheven
  • De doorbloeding en energiedoorstroming verbeteren
  • Lichaam wordt in balans gebracht

Bent u benieuwd wat een voetmassage kost? Bekijk vooral onze tarievenpagina

Afspraak maken

Weten waar uw klachten vandaan komen? Heeft u het gevoel dat uw houding niet juist is? Pijn in voeten of benen tijdens het sporten?