Waneer heeft u correctiezolen nodig?

Voetklachten zijn erg vervelend. Correctiezolen kunnen u helpen om van uw klachten af te komen. Ze zorgen ervoor dat u niet alleen beter en comfortabeler kunt kopen, ook ondersteunen ze banden, spieren en gewrichten. En ze verbeteren uw houding en looppatroon. Het is belangrijk om te zorgen dat u bij correctiezolen kopen kiest voor zolen die specifiek voor uw voeten worden gemaakt. Wij maken hiervoor gebruik van geavanceerde 2D en 3D voetmeet technieken.

Door het maken van een 3D loopanalyse kunnen we in een korte tijd veel informatie verzamelen. Door het bekijken van vertraagde beeldopname hierover, geven we graag een uitleg over enerzijds de veroorzaker van uw klacht of blessure, en nog belangrijker, de oplossing voor de juiste opbouw van de correctiezolen.

Goessens podologie levert trouwens ook sportzolen. Deze zijn speciaal geschikt voor sporters voor in sportschoenen. Sportzolen worden normaal gesproken gemaakt van een ander materiaal en bieden een betere demping en grip tijdens het sporten.