Op dit moment is Will niet op locatie aanwezig! Houd u vooral de website in de gaten voor nieuwe data!

Voor meer informatie of een afspraak met de Allround/Podoloog Will kunt u bellen via +31 (0)6 515 205 05 of mailen naar willgoessens@gmail.com.

Goessens podologie Mijas, Spanje

Ctra. de Mijas – Fuengirola KM 4.6

Bent u in Spanje aan de Costa del Sol op zoek naar een Nederlandse allround register podoloog? Dan bent u bij Goessens podologie in Mijas aan het juiste adres. Will Goessens is uw Nederlands (en Duits) sprekende allround register podoloog voor zowel voet- als houdingsklachten. Ik verzorg geen likdoorns of eelt, dat doet een pedicure veel beter! Of u nu woonachtig bent in Spanje of hier tijdelijk verblijft, ik help u graag.

Voetspecialist Spanje

Goessens podologie is in Nederland een bekende naam. En naast diverse locaties door het land, is er ook een locatie in Spanje waar de diensten worden aangeboden. U kunt in Mijas in de regio Malaga bij mij terecht als u op zoek bent naar een allround register podoloog, voetspecialist. Voetklachten kunnen namelijk leiden tot klachten aan uw enkels, knieën, heupen of zelfs lage rug.

Ik kijk graag waar uw klachten vandaan komen (de veroorzakers) en stel een persoonlijke behandeling voor. Deze kan bestaan uit bijvoorbeeld het aanmeten van hybridische (corrigerende) zooltjes (steunzolen) die speciaal voor uw vervaardigd worden. Ook kan ik oefeningen voorstellen voor het verbeteren van de houding van de voet. En om klachten te verminderen. De allround register podoloog op locatie heeft vele jaren ervaring en helpt u met een persoonlijke aanpak.

Of uw behandelingen vergoed worden door uw verzekering, verschilt per klant, per land en per zorgverzekering. Het is daarom aan te raden om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om na te gaan wat uw eventueel vergoed krijgt.

Locatie Goessens podologie Mijas

U vindt ons aan Ctra. de Mijas – Fuengirola KM 4.6 in de Clinica Monte Blanca. Deze bevindt in het gebouw van Costameuble. Wij zijn gevestigd in Mijas, postcode 29650, in de regio Malaga. In dezelfde kliniek vindt u ook een Nederlandstalige fysio-/ manuele therapeut en osteopaat. En een Nederlandse psychologiepraktijk.

U kunt ons vanuit het centrum van Mijas met de auto in een paar minuten bereiken. Ook vanuit het centrum van Fuengirola bent u met ongeveer 6 minuten rijden bij onze locatie. Eenmaal op de plek aangekomen, herkent u de locatie meteen, doordat er een bord aan de kant van de weg staat voor Clinica Monte Blanca. Ook aan het gebouw van Costameuble ziet u een naambord voor Clinica Monte Blanca. Voor de deur vindt u volop ruimte om uw auto te parkeren. Ook zijn er specifieke plekken voor motors. U kunt hier klikken als u direct de route vanaf uw locatie wilt laten berekenen.

Wilt u direct contact opnemen? Dan kunt u altijd een mailtje sturen naar willgoessens@gmail.com. Ook kunt u mij (Will Goessens) telefonisch bereiken op +31 (0)651520505. Ik zie u graag in Spanje!

Adres

Goessens podologie Mijas

Gelegen in Clinica “Monte Blanco”
In gebouw Costamueble

Ctra. de Mijas – Fuengirola KM 4.6
Mijas 29650
Malaga, Spanje
Tel. +31 (0)651520505
Email. info@goessenspodologie.nl

Goessens podologie Mijas, regio Malaga in Spanje

Afspraak maken

Weten waar uw klachten vandaan komen? Heeft u het gevoel dat uw houding niet juist is? Pijn in voeten of benen tijdens het sporten?