Goessens podologie Mijas, Spanje

Ctra. de Mijas – Fuengirola KM 4.6

Bent u in Spanje aan de Costa del Sol op zoek naar een Nederlandse podoloog? Dan bent u bij Goessens podologie in Mijas aan het juiste adres. Wij zijn uw Nederlands sprekende podo posturaal therapeut voor zowel voet- als houdingsklachten. Of u nu woonachtig bent in Spanje of hier tijdelijk verblijft, wij helpen u graag.

Voetspecialist Spanje

Goessens podologie is in Nederland een bekende naam. En naast diverse locaties door het land, is er ook een locatie in Spanje waar de diensten worden aangeboden. U kunt in Mijas in de regio Malaga bij ons terecht als u op zoek bent naar een podoloog, voetspecialist. Voetklachten kunnen namelijk leiden tot klachten aan uw knie, heup of zelfs rug. Wij kijken graag waar uw klachten vandaan komen en stellen een persoonlijke behandeling voor. Deze kan bestaan uit bijvoorbeeld het aanmeten van steunzolen die speciaal voor uw vervaardigd worden. Ook kunnen we oefeningen voorstellen voor het verbeteren van de houding van de voet. En om klachten te verminderen. De podo posturaal therapeut op locatie heeft vele jaren ervaring en helpt u met een persoonlijke aanpak.

Of uw behandelingen bij ons vergoed worden door uw verzekering, verschilt per klant, per land en per zorgverzekering. Het is daarom aan te raden om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om na te gaan wat uw eventueel vergoed krijgt.

Locatie Goessens podologie Mijas

U vindt ons aan Ctra. de Mijas – Fuengirola KM 4.6 in de Clinica Monte Blanca. Deze bevindt in het gebouw van Costameuble. Wij zijn gevestigd in Mijas, postcode 29650, in de regio Malaga. In dezelfde kliniek vindt u ook een Nederlandstalige fysiotherapeut en osteopaat. En een Nederlandse psychologiepraktijk.

U kunt ons vanuit het centrum van Mijas met de auto in een paar minuten bereiken. Ook vanuit het centrum van Fuengirola bent u met ongeveer 6 minuten rijden bij onze locatie. Eenmaal op de plek aangekomen, herkent u de locatie meteen, doordat er een bord aan de kant van de weg staat voor Clinica Monte Blanca. Ook aan het gebouw van Costameuble ziet u een naambord voor Clinica Monte Blanca. Voor de deur vindt u volop ruimte om uw auto te parkeren. Ook zijn er specifieke plekken voor motors. U kunt hier klikken als u direct de route vanaf uw locatie wilt laten berekenen.

Wilt u direct contact met ons opnemen? Dan kunt u altijd een mailtje sturen naar info@goessenspodologie.nl. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)651520505.

Adres

Goessens podologie Mijas

Gelegen in Clinica “Monte Blanco”
In gebouw Costamueble

Ctra. de Mijas – Fuengirola KM 4.6
Mijas 29650
Malaga, Spanje
Tel. +31 (0)651520505
Email. info@goessenspodologie.nl

Goessens podologie Mijas, regio Malaga in Spanje

Afspraak maken

Weten waar uw klachten vandaan komen? Heeft u het gevoel dat uw houding niet juist is? Pijn in voeten of benen tijdens het sporten?